Sosyal Medya

Güncel

Süleyman Özışık: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a infaz girişimi olacak!

Darbe girişiminin ardından istihbarat zafiyeti, kurumlardaki FETÖ'cü yapılanmaya karşı nasıl bir yol izleneceği tartışıldığı programda çok çarpıcı bir "ihbar" geldi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a infaz girişiminde bulunulacak!



FETÖ'cü cuntanın 15 Temmuz gece yarısı Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimleri, kıl payı atlatıldı. Önce kaldığı otele MAK timleri gönderildi, kısa süre önce otelden ayrılan Erdoğan ve beraberindekiler, ölümden döndü. Ardından FETÖ'cü yaver, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bindiği uçağın kodlarını almaya çalıştı. Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na indiğinde cuntacı teröristlerin elindeki bir helikopter, öldürmek için birçok tur attı ancak amacına ulaşamadı. Ülke uçurumun, Erdoğan da ölümün kıyısından döndü.

15 Temmuz gecesi yaşananlar, FETÖ'nün devlet kurumlarında ve TSK'da yuvalanması, başta ordu olmak üzere kritik kurumlardaki istihbarat zaafları, dün akşam Ece Üner moderatörlüğündeki programda tartışıldı.


TİYATRO DEDİ KAPI GÖSTERİLDİ

Profesör Doktor NurÅŸen Mazıcı'nın, 15 Temmuz darbe giriÅŸimine "senaryo" dedikten sonra ölenlere de "Ben ÅŸehit" demiyorum sözleri programda tansiyonu bir anda fırlattı. Bu sözler üzerine  "boÄŸazı kesilen asker" yalanını tekrarlaması bardağı taşıran son damla oldu. Sözlerini düzeltmesi için kendisine söz verilmesine raÄŸmen ayak direyen Mazıcı, verilen reklam arasında programdan gönderildi.

‘BU BÄ°R Ä°HBARDIR!’

Programın ilerleyen bölümlerinde ise Ä°nterhaber.com Yazarı Süleyman Özışık, çok çarpıcı bir bilgi paylaşımında bulundu. Ä°stihbarat zafiyetine dikkat çeken Özışık,  "Devletin en tepedeki yetkililerine bir ihbardır bu. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a infaz giriÅŸimden bulunulacak" dedi.

'BU DARBE KONUÅžULUYORDU, BEN ÅžAHÄ°DÄ°M'

Süleyman Özışık özetle şunları söyledi: "Bu benim kulağıma gelmişse, MİT bunu öğrenmişse ve önemsememişse bir vahim hata. Eğer MİT bunu duymamışsa ikinci vahim hata. Bakın Bundan yaklaşık 1 yıl önce, birçok gazeteci kendi arasında konuştu; ben de buna şahidim. Bir MİT mensubu çıkıp diyor ki; yakın zamanda, tam da bu günleri işaret ediyor. Bir darbe olacak diyor. Bunu bana Paralel Örgütün bir yazarı da Anadolu Yakası'ndaki bir mekanda otururken bunu bana söyledi. Çevremdeki insanlar da buna şahit. İsmini söylemekte de beis görmüyorum Rafiz Yılmaz. Bugün Gazetesi'nin yazarıydı "Darbe olacak, kırmızı kitaptan nasıl çıktığımızı ve nelerin olacağını o gün göreceksiniz" dedi.

'CUMHURBAÅžKANI ERDOÄžAN Ä°NFAZ EDÄ°LECEK'

Ve onun ardından bir MİT mensubu en yakın arkadaşına diyor ki 2016'nın ortalarında darbe olacak. O darbe girişiminde eğer darbeciler başarılı olamazsa Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ı MİT'in içindeki bir ekip infaz edecek. Bakın bu bir ihbardır, devletin en tepedeki yetkililerine bir ihbardır. Bu şahıs Ankara-Dikmen'dedir. MİT mensubudur; ismi bende var. Eğer MİT bunu duymamışsa, o zaman MİT'i baştan sona bir sorgulamak lazım."

kaynak:haber10

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.